Een vakantie ontzorg pakket?

De vakantie periode breekt voor veel mensen weer aan. En wat hebben we er naar uit gekeken, even een weekje of langer weg. Even niks doen of juist de omgeving verkenen.

En of je nu naar het buitenland gaat of lekker in nederland blijft. Je hebt als mantelzorger altijd de zorg voor de ander mee in je bagage.  Is alles geregeld, als je naaste maar niet eenzaam word, als je naaste maar goed eet en drinkt. Gewoon wat simpele gedachtes.

En dan komt Poort van kennis in beeld. Met het VAKANTIE ONTZORG PAKKET.

Maar wie en wat is Poort van kennis.

Mijn naam is Carin Poort en ik ben van Poort van kennis. Door mijn jaren in de gehandicaptenzorg als ook mantelzorger 2de rang voor familie weet ik dat er veel op je afkomt in het dagelijks leven als mantelzorger. Maar met mijn bedrijf probeer ik samen met jou de druk weg te nemen zodat je meer tijd heb voor plezier en genieten van de tijd samen. 

Formulier voor eerste contact. 

Hieronder vind je de gegevens. Die ik als eerste nodig heb om je te kunnen ontzorgen.

Nadat je dit formulier heb ingevult krijg je van mij een mailtje van bevestiging en ook het formulier maar dan ingevult. Bij dat mailtje staan ook een paar datum en tijd opties om met elkaar contact te hebben voor een kennismaking.

Basis gegevens je naaste

Contact gegevens mantelzorger

Contact bij voorkeur

Vakantie periode en welke hulp

Welke hulp zou je willen hebben.

“Via via hoorde wij van Poort van kennis. Daar wij advies nodig hadden bij het uitzoeken van een zorgverzekering hebben wij contact gezocht.

Carin heeft veel mogelijkheden voor ons naast elkaar gelegd en wij zijn erg tevreden met wat het geworden is. Het scheelt ons tientjes per maand. En goed verzekerd! dank je wel”

Testimonials

“Carin is een fijne persoonlijkheid om mee te werken en weet precies wat ze doet. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en denkt goed mee. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen!.”

Denk je nu Carin kan je mij echt helpen, plan dan een gesprek in.

Adres

Ik werk vanuit huis. Maar ontvang geen klanten thuis. Wil je met mijn afspreken dan kom ik naar je toe.

w

Contact

Telefoon 0653886768 (liever whatsapp)

Email: info@poortvankennis.nl

Social media