Over mij

Ik wil je niet lastig vallen met waar ik gewerkt heb en wat ik daar gedaan heb. Dus daarom kies ik er voor om het beknopt te houden en alleen de dingen te vertellen die van invloed zijn op dat wat ik nu doe.

Mij verhaal begon in 1987. Ik ben enigs kind uit een gezin met ouders die beide epilepsie hebben. Daarnaast had ik nog een oudtante die gehandicapt was. Via haar ben ik in aanmerking gekomen om te gaan werken in de gehandicaptenzorg. Voor de zorg heb ik wat uitstappjes gemaakt naar de bloemen en werken in een supermarkt. Maar altijd kwam het stukje zorgen weer terug. Het werk uit handen willen nemen, het regelen en organiseren, maar ook het ordenen, waren dingen waar ik op uitblonk en nog steeds doe.

Ik ben een echte thee liefhebber. En vind die labels van pickwick dan ook fantastisch met die leuke topic. Maar toen ik aan het denken was of ik ondernemer ging worden of dat ik in loondienst bleef, kreeg ik het theezaklabeltje. “als je een eigen bedrijf zou starten, wat zou je dan verkopen”. (Ik heb het label nog steeds) Lange tijd durfde ik niet alleen ondernemer te zijn, maar mel naast mijn loondienst wat niet goed ging. 

In het jaar 2019 kwam de vraag van verschillende mensen of ik wou helpen met het uitzoeken van een zorgverzekering en daarmee is Poort van kennis geboren. Na wat kleine wisselingen van wat wil ik bereiken. Denk aan Virtuele assistent, mantelzorg ontzorger. Ben ik gekomen bij een persoon helpen met de (digitale) technogolgie. En zo kijken we hoe je bij kan blijven in deze digitiale wereld.

5 grappige feitjes over mij

 

1: Ik heb een poppenhuisvirus. Dat houd in dat ik een poppenhuis heb, naar een beurs ga, en dat ik dingen maak. Maar soms ook dat ik in rare dingen iets voor het poppenhuis zie.

2: Ik maak kaarten. Van 3d, voor verschillende gelegenheden.

3: Ik ben de enige in mijn familie die linkshandig is.

4: Ik hou erg van thee drinken. Kan soms echt genieten van een kop warme thee.

5: Ik ben heel visueel ingesteld. Soms niet handig omdat mijn hoofd wel is rare plaatjes maakt. 

Visie

Ik doe dit omdat ik mensen wil leren om te gaan en het toespassen van digitale technologie. Zodat zij in deze maatschappie niet achterop raken, maar mee kunnen.

Hoeft niet van A t/m Z, maar waar hun behoefte aan hebben. Dit doet ik op een persoonlijk, hulpvaardige, verbindende, stap voor stap manier. 

Revieuws

l

“Vanwege haar (telefonische) hulp mbt Office 365. Ik heb nu duidelijk in beeld hoe ik het beste kan samenwerken binnen een team en hoe ik dat als beheerder moet inrichten. Dank je wel Carin voor je hulp, helemaal blij mee zo op de 1ste werkdag van het jaar!”

l

“Carin is een fijne persoonlijkheid om mee te werken en weet precies wat ze doet. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en denkt goed mee. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen!.”

l

“Via via hoorde wij van Poort van kennis. Daar wij advies nodig hadden bij het uitzoeken van een zorgverzekering hebben wij contact gezocht.

Carin heeft veel mogelijkheden voor ons naast elkaar gelegd en wij zijn erg tevreden met wat het geworden is. Het scheelt ons tientjes per maand. En goed verzekerd! dank je wel”

“Wees sterk genoeg om onafhankelijk te zijn, wijs genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt, en dapper genoeg om erom te vragen”

Poortnieuws 

Ik vertel elke keer een situatie ie te maken heeft met de digitale technologie die misschien wel herkenbaar is. Of dat het nu over je zelf gaat of iemand die je kent.

Adres

Geen bezoek adres, ik kom naar je toe. 

Contact

0653886867
info@poortvankennis.nl

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
9.00 tot 16.00

Social media

Facebookgroep