Een vakantie ontzorg pakket?

De vakantie periode breekt voor veel mensen weer aan. En wat hebben we er naar uit gekeken, even een weekje of langer weg. Even niks doen of juist de omgeving verkenen.

En of je nu naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft. Je hebt als mantelzorger altijd de zorg voor de ander mee in je bagage.  Is alles geregeld, als je naaste maar niet eenzaam word, als je naaste maar goed eet en drinkt. Gewoon wat simpele gedachtes.

En dan komt Poort van kennis in beeld. Met het VAKANTIE ONTZORG PAKKET.

Maar wie en wat is Poort van kennis.

Mijn naam is Carin Poort en ik ben van Poort van kennis. Door jaren ervaring in de gehandicaptenzorg, alsook mantelzorger tweede rang voor familie, weet ik dat er veel op je afkomt in het dagelijks leven als mantelzorger. Met Poort van Kennis probeer ik samen met jou de druk weg te nemen zodat je meer tijd heb voor plezier en kunt genieten van de tijd samen.

Doordat ik ervaring heb met regelen van acute zaken als ook het wissel van situatie. Kan ik mij goed inleven en out of the box denken om zo net dat stapje te zetten waardoor de spanning/ stress deels tot helemaal weg neemt.

Formulier voor eerste contact.

Hieronder vind je de gegevens. Die ik als eerste nodig heb om je te kunnen ontzorgen.

Na het invullen van dit formulier ontvang je van mij een bevestigingsmail met een paar data mogelijkheden voor contact.

Vakantie periode en welke hulp

Welke hulp zou je willen hebben.

Basis gegevens van je naaste

Contact gegevens mantelzorger

Contact bij voorkeur

“Via via hoorde wij van Poort van kennis. Daar wij advies nodig hadden bij het uitzoeken van een zorgverzekering hebben wij contact gezocht.

Carin heeft veel mogelijkheden voor ons naast elkaar gelegd en wij zijn erg tevreden met wat het geworden is. Het scheelt ons tientjes per maand. En goed verzekerd! dank je wel”

Reviews

“Carin is een fijne persoonlijkheid om mee te werken en weet precies wat ze doet. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en denkt goed mee. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen!.”

Ja ik wil ontzorgt worden tijdens mijn vakantie maar ik wil eerst contact, stuur mij dan een bericht.

Adres

Ik werk vanuit huis. Maar ontvang geen klanten thuis. Wil je met mijn afspreken dan kom ik naar je.

w

Contact

Telefoon 0653886768 (liever whatsapp)

Email: info@poortvankennis.nl

Social media